Persoonlijke assessments

Onze persoonlijke assessments op maat kunnen geheel naar wens worden opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Uitgebreid capaciteitenonderzoek (logisch, talig, cijfermatig, technisch en/of creatief denkvermogen);
  • Diepgaand persoonlijkheids- en motivatie-onderzoek;
  • Persoonlijk interview met een (Register) Assessmentpsycholoog;
  • Een of meer praktijksimulaties (rollenspel).

Ongeveer een week na de assessmentdag (zo nodig kan dat nog sneller) volgt een telefonische bespreking of persoonlijk adviesgesprek met de kandidaat om de testresultaten en het rapport samen te bespreken. Dit is niet alleen persoonlijker en prettiger, maar vergroot ook het zelfinzicht bij de kandidaat en daarmee de kansen op verdere groei en succes in het werk.

 

Onze tarieven voor een integraal assessment (in ieder geval bestaande uit een capaciteiten-, persoonlijkheids- en motivatie-onderzoek en een diepgaand interview) zijn:

  • Persoonlijk selectie-/ontwikkelassessment t/m midden-management vanaf € 1.125 (excl. BTW)
  • Persoonlijk Selectie-/ontwikkelassessment hoger management vanaf € 1.450 (excl. BTW)

 

De hierboven genoemde tarieven zijn inclusief een uitgebreide schriftelijke rapportage en persoonlijke nabespreking met de kandidaat en afstemming/nazorg richting opdrachtgever.

 

De meerprijs van eventuele simulaties bedraagt € 150 – € 200 per simulatie (excl. BTW). De inhoud van deze simulaties worden ook in onderling overleg met opdrachtgever vastgesteld.

 

Wij werken daarbij volgens de strikte normen en richtlijnen van psychologen-beroepsvereniging NIP, zie daarvoor onder meer https://www.psynip.nl/uw-beroep/beroepsethiek/.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons via ons online vragen-formulier. Wij denken graag mee om samen tot de best mogelijke en meest efficiënte aanpak van assessment(s) te komen.